Rymd-Rakel

Inlagd av den november 8, 2012 i Rakel | 3 kommentarer

Rymd-Rakel

Ryslige Roland slår vad om att månen är gjord av ost. Hur ska de göra för att få reda på hur det verkligen förhåller sig? Jo, de bygger varsin rymdraket och åker dit. Men där väntar dem en riktig överraskning.

3 Kommentarer

  1. Hej Martin! Jag skriver till dig då vi på Förskolan Kling & Klang vill dramatisera din bok Rymd-Rakel. Vi har försökt få tag på denna bok i en månad, men den är helt slut överallt, och den verkar vara borttappad på varenda biblioteket i Stan. Kan vi få köpa den av dig? Har du möjligtvis ett ex hemma. Vi kan låna den om du bara har ett ex. Barnen tjatar efter boken för vi ska ha en stor föreställning i april och behöver boken. Kan du hjälpa oss!! Med vänlig hälsning, Jenny Svensson och alla barn på Fsk K&K

    • Hej Martin! Fick aldrig någon feedback från dig. Vi hittade i alla fall boken på second hand då den var helt slut i affärer o förlag. Vi satte upp pjäsen och det blev succé. Vi har blivit mkt uppmärksammade för teaterföreställning ”Rymd-Rakel och gubben i månen”. Nu senast vid Kulturfestivalen kom 8 journalister från utlandet och tittade på barnen när de satte upp pjäsen. Kanske du vill komma och titta? Nästa pjäs vi sätter upp är också tagen från dina böcker det är Racer-Rakel som vi ska sätta upp. Vi har så svårt att få tag på dina böcker, återigen hittade jag den på second hand. Skulle vara roligt om du kunde skriva till oss, barnen skulle nog uppskatta det. Också om du vill komma och titta på barnens föreställning.

      Med vänliga hälsningar
      Jenny

  2. En sak till våra barn älskar dina böcker!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *