15 Kommentarer

 1. Hej Martin!
  Jag älskar Nelly Rapp böckerrna. Jag har läst väldigt många Nelly Rapp böcker men allra mest gillar jag de spökande prästerna.

  Med vänliga hälsningar Nora

 2. den här boken har jag och mina kusiner och mina föräldrar

  • ok jag män den är rulig

 3. Jag har läst alla Nelly rapp böckerna.jag älskar dom jag har alla hela.Jag har flera böcker av Martin vidmark inte bara nelly rapp.jag gillar läskiga böcker

 4. Du jör jätte bra böcker

 5. hej
  jag vill en bok book heter ben koko söker jobb och en till den försvunna elefanten

 6. Hej Martin! Jag älskar dina ”LasseMajas detektivbyrå” och ”Nelly Rapp” böckerna! Jag förstår dem verkligen! jag kan bara sitta och läsa dem i flera minuter (kanske flera timmar ibland!) Önskar jag fick träffa dig någon gång! Kram

 7. Jätte bra bok!!! Martins bästa hittills!

 8. Hej Martin Widmark. Jag älskar dina Nelly rapp böcker. Jag har läst alla utom den nyaste,
  Jag skulle villa att du gjorde fler. Om du gör non fler kanske den kan handla om att Nelly och Valle ska
  stoppa en kvinna som har klätt ut sig till Lena Sleva och låst in hene.
  Hejdå Martin Widmark hälsningar från Ella 8 år.

  • Ja din Idé Ella lät jättebra. Då blir det riktigt spännande! Valle behöver ju inte vara med så mycket tycker jag. Kram till dig.

 9. hejsan! är det någon som vet hur gammal LENA-SLEVA är? och vart hon bor? jag gör nämligen en skoluppsats om dina böcker och måste därför veta. tack på förhand.

  • Jag skulle gissa att hon är runt 60 år.

 10. Hej jag tycker dina böcker är bäst.

 11. Hej! Tycker väldigt mycket om Böckerna med Nelly Rapp, blir nästan lite föräskad i henne. skriv järna någon bok igen där inte Valle är med. Blir nästan svartsjuk. Ska snart läsa boken Hexornas natt hette denväl? Tack för jättebra böcker. Skulle järna se att du skrev någon lång bok om Nelly rapp någon gång. Tack på förhand.

 12. Hej! Har skrivit en egen berättelse om Nelly rapp. Den handlar om att jag är på besök i Farbror Haniballs slott för att tästas om jag duger som monsteragent. Men Nelly och Valle vill bara vara med varandra. När jag kommer på dem i en soffa tillsammans när de har lurat mig och sagt att vi alla skulle gå och lägga oss så blir jag fruktansvärt arg och knuffar ner Valle från Soffan. DÅ kommer LenaSleva och försöker tala förstond med mig. Men hon lyckas inte. Jag skriker att de mobbar mig att alla måste ju få vara med. Tillsist blir det lugnt i soffan i alla fall och jag sitter så nära Nelly som det bara går. Hur det ska sluta vet jag inte riktigt. Kom järna med förslag. Mvh Ulf.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *