5 Kommentarer

 1. Hej Martin!

  Jag och min man älskar att läsa böcker för vår 7-åriga son. Jag läser Nelly Rapp-böckerna när jag nattar och min man läser LasseMaja-böckerna när han nattar. Jag är nu inne på sista Nelly Rapp-boken, Häxornas Natt. Det kommer bli trist att inte ha ett spännande Nellymysterium att läsa om kvällarna när vi läst ut den här boken. Jag undrar – har du några planer på att skriva fler Nellyböcker?

  Tack för fantastiska barnböcker!!

  /Lisa

 2. dina böker är så bra

 3. Kan du göra en till Lassemaja bok. Som heter rymdenmysteriet

 4. Jag läste att det ska komma en Lassemajabok som heter Modemysteriet. Ser fram emot den. Har nyligen läst De små under jorden och Lassemajas sommarlovsbok. Mycket bra. Jag gillar Cykelmysteriet och Brandkårsmysteriet. Hur kommer det sig att det är en manlig präst i böckerna om Lassemaja och en kvinnlig i julkalendern och filmerna? Har inte Lasse och Maja några föräldrar och syskon? Nelly Rapp har ju inga syskon. Men hennes föräldrar nämns ju lite då och då. I första boken nämns det att Farbror Hannibal har en fru. Ska det föreställa att Lena-Slevca är hans fru och varför förekommer frun aldrig om det nu inte är Lena-Sleva som är frun.

  • Hej! Gör en bok där Inte Valle är med järna en lite längre Nelly Rapp bok. Vore roligt att det beskrevs mer detalgerat utbildningen på monserakademin. Mvh Ulf.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *