Fyrtornet i Son-Li

Inlagd av den december 6, 2012 i Tyko Flores | 1 kommentar

Fyrtornet i Son-Li

Äventyret fortsätter i den andra boken. Tyko färdas genom den Röda vägens land med ett magiskt teatersällskap. Deras mål är hamnstaden Son-Li där det enorma fyrtornet finns. Vägen kantas av äventyr och Tyko får reda på en väldigt väl bevarad hemlighet.

Provläs boken härLäs den på Adlibris

1 Kommentar

  1. Hej!

    Jag och min dotter träffade dig på Häringe slott i somras och ni pratade om din serie med David och Larissa. Nu har jag köpt del 3 i serien Tyko Flores Äventyr Polyhymnias guld till henne. Men jag hittar inte del 1 och 2 någonstans. Kan jag köpa dem direkt av er?

    Tack på förhand!

    Vänlig hälsning
    Helena

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *